Επίσκεψη του Σεβασμιοτάτου Γεωργίου Αλτουβά, στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης τον Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Αποστολικό Διαχειριστή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης, Σεβασμιώτατο Γεώργιο Αλτουβά, παλαιό μαθητή της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και πρώην καθηγητή της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία το πρωί, στο Παρεκκλήσιο του Σχολείου, για τους Μαριανούς Αδελφούς και τα μέλη του διδακτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού καθολικού δόγματος, που μπόρεσαν να παραβρεθούν. Κατόπιν είχε ιδιαίτερη συνάντηση, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, με τους Μαριανούς Αδελφούς, με τον Πρόεδρο του Σ.Μ.Α.ΕΛ. και το Συμβούλιο Διεύθυνσης του Σχολείου, με τους Διευθυντές των Μονάδων, με τους καθολικούς μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου και με τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους απηύθυνε χαιρετισμό.

Η συνάντηση υπήρξε για όλους μας άλλη μια ευκαιρία πνευματικής εμψύχωσης από τον Σεβασμιώτατο Γεώργιο αλλά και αναπόλησης της τόσο καλής συνεργασίας που είχαμε μαζί του, κατά τα είκοσι περίπου χρόνια που δίδασκε στο Σχολείο μας. Ολόκληρη η Μαριανή Οικογένεια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης ευχόμαστε το φως και η αγάπη του Χριστού να τον οδηγούν και να τον στηρίζουν στη αποστολή του.

Η Υπεύθυνη του Τομέα Ποιμαντικής
της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης
Μαρία Κοκκαλάκη